راهنماي تحصيل در اروپا

تحصيل دندانپزشكي در هلند

هلند يكي از كشورهاي اروپاي غربي است كه به كشور آسياب‌هاي بادي، دوچرخه، پنير و گل لاله مشهور است. هلند بخش اصلي و اروپايي پادشاهي هلند است كه جزايري را در آمريكاي مركزي نيز شامل مي‌شود. پايتخت هلند شهر آمستردام است، اما به منظور تمركز زدايي بسياري از وزارتخانه ها و سفارتخانه ها در شهر لاهه يا پيرامون آن مستقر شده اند. هلند از شرق با آلمان و از جنوب با بلژيك و از غرب نيز از طريق دريا با بريتانيا همسايه است.

هلند عضو اتحاديه اروپا و پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) است و پيمان كيوتو را نيز امضا كرده است. هلند كشور هنرمندان هم هست. بسياري از هنرمندان مشهور جهان از رامبراند گرفته تا ون‌گوگ، نقاشان معروف، در اين كشور زندگي مي‌كردند. تقريبا ۲۰ درصد از مساحت هلند را آب تشكيل مي‌دهد. در عين حال پايين بودن ارتفاع مناطق خشكي آن نسبت به سطح دريا باعث شده هلندي‌ها سدهاي زيادي احداث كنند. اين كشور از بزرگترين توليدكنندگان لبنيات در جهان بوده و علاوه برآن، مقادير زيادي گندم، جو و سيب‌زميني از مزارع اين كشور به دست مي‌آيد.

اكثر صنايع هلند، در شهر بندري روتردام ‌در جنوب غربي هلند متمركز شده‌اند. بندر روتردام دومين شهر بزرگ هلند است و از نظر مساحت و تعداد اسكله‌هايي كه دارد، بزرگ‌ترين بندر اروپا نيز به شمار مي‌رود. جمعيت هلند ۱۷ ميليون نفر است و اميد به زندگي در اين كشور ۷۹.۱۱ سال است. زبان رسمي هلند، هلندي است كه شاخه‌اي از زبان‌هاي ژرمن محسوب است و به آلماني شباهت‌هايي دارد.

شرايط تحصيل دندانپزشكي در هلند

علاقمندان به تحصيل دندانپزشكي در هلند بهتر است بدانند كه اين كشور يكي از بهترين كشورهاييست كه ميتوانند براي ادامه تحصيل انتخاب كنند. تحصيل دندانپزشكي در هلند به ميزان زيادي با تحصيل دندان پزشكي در كشور انگلستان متفاوت مي باشد كه البته اين تفاوت را ميتوان در زمانبندي و مقطع بندي اين رشته در دو كشور مشاهده كرد.

تحصيل دندانپزشكي در هلند

از مواردي كه در شاخه تحصيل دندانپزشكي در هلند حائز اهميت مي باشد زبان تدريس مي باشد كه در مقطع ليسانس (۳ سال) تمامي مباحث به زبان انگليسي و يا هلندي تدريس مي شود و تعداد دانشگاه هاي كه به زبان هلندي تدريس داده مي شود كمتر مي باشد كه اين ميزان تدريس به زبان انگليسي بيشتر براي دانش جويان بريتانيايي در نظر گرفته شده است.  نكته اي كه در زبان هلندي در مقطع دندان پزشكي حائز اهميت مي باشد اين است كه تاكيد زبان هلندي  براي اين نمي باشد كه فرد پس از فارغ التحصيلي نمي تواند با بيمار ملاقات داشته باشد و بيمار را مورد معاينه قرار دهد بلكه بيشتر اين نكته حائز اهميت مي باشد كه فرد متقاضي نمي تواند تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد خود را به زبان انگليسي فرا بگيرد. زيرا در اين مقطع تحصيل به زبان هلندي خواهد بود.

متقاضيان براي تحصيل دندانپزشكي در هلند بايد بدانند كه بايد حداقل بايد داراي مدرك ليسانس چهار ساله، ترجيحا در يك رشته علمي يا مرتبط با سلامت و نمره گذر در آزمون پذيرش دانشكده دندانپزشكي كشور باشند. دانشجويان تحصيل دندانپزشكي در هلند در حين تحصيل درس هايي نظير آمار زيستي دندانپزشكي، زيست شناسي مولكولي، ميكروبيولوژي دهان و دندان، پريودنتيكس، آناتومي سر و گردن، راديوگرافي دنداني، اكلوژن و عمليات دندانپزشكي را مي آموزند. دانش آموزان همچنين در مورد دندانپزشكي ترميم، جراحي دهان، دندانپزشكي كودكان و ساير تخصص هاي دندانپزشكي ياد مي گيرند.

مزاياي تحصيل دندانپزشكي در هلند

  • تحصيل دندانپزشكي به زبان انگليسي
  • ارائه مدرك معتبر بين المللي
  • مجوز كار در حين تحصيل دندانپزشكي
  • ارائه امكانات و شرايط خوب زندگي
  • شهريه بسيار پايين تحصيل دندانپزشكي در هلند

هزينه تحصيل دندانپزشكي در هلند

از مواردي كه دانشجويان در حين تحصيل دندانپزشكي در هلند بايد به آن توجه كنند هزينه تحصيل و زندگي در هلند مي باشد. تحصيل دندانپزشكي در هلند به زبان انگليسي هزينه اي به مبلغ ۷۰۰۰ الي ۲۵۰۰۰ يورو براي دانشجويان به همراه دارد. علاوه بر هزينه تحصيل هزينه هاي ديگري نيز وجود دارد كه بايد به آن توجه كرد كه يكي از آنها هزينه مسكن مي باشد. هزينه مسكن دانشجويي به طور متوسط بين ۲۵۰ تا ۶۰۰ يورو مي باشد.اين تفاوت در قيمت ها به دليل شهر محل تحصيل و امكاناتي است كه محل زندگي در اختيار شما قرار مي دهد. براي مثال هزينه مسكن در امستردام بسيار بيشتر از ساير شهر هاي كوچك مي باشد.

همچنين گاهي نيز خدماتي مانند اينترنت تلوزيون هزينه برق هزينه گرمايش خانه و … بر روي اجاره محل زندگي محاسبه مي شود. بعد از خانه مهم ترين بخش هزينه زندگي هزينه خورد و خوراك است.معمولا دانشگاه ها با قيمتي مناسب غذاي گرم براي تمام وعده هاي غذايي در اختيار دانشجو ها مي گذارند ولي اقتصادي ترين روش اين است كه خود دانشجو براي خودش غذا بپزد. همچنين دانشجويان مقطع كارشناسي و كارشناسي ارشد در كشور هلند مجوز كار در محدوده اي ۱۰ و ۲۰ ساعته بصورت هفتگي دارا مي باشند و ميانگين حقوق اين افراد حدودا بين ۸ تا۱۰  يورو به ازاي هر ساعت مي باشد.


برچسب: هلند، تحصيل دندانپزشكي در هلند، تحصيل دندانپزشكي در خارج از كشور،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۳۳:۳۹ توسط:اميدار موضوع:

تحصيل پزشكي در ژاپن

ژاپن يكي از كشورهاي تكنولوژيك جهان است كه از مجموعه اي بيش از سه هزار جزيره در شرق چين در اقيانوس آرام به وجود آمده است. در حقيقت اين كشور شرقي ترين كشور جهان محسوب ميشود از همين رو به آن خاستگاه خورشيد نيز گفته ميشود. كشور ژاپن با كشوهايي نظير چين، كره جنوبي، كره شمالي و روسيه از طريق اقيانوس آرام همسايه است. هرچند اين كشور از تعداد زيادي جزيره تشكيل شده است اما بزرگترين جزاير آن «هونشو»، «هوكائيدو» و «شيكوكو» در مجموع ۹۷ درصد از خشكي‌هاي آن را تشكيل مي‌دهند.

اگر بخواهيم در رابطه با آب و هواي صحبت كنيم بايد بگويم كه آب و هواي ژاپن در فصول مختلف سال متفاوت است. در واقع زمستان هاي ژاپن سرد و تابستان هاي آن معتدل گرم و شرجي است. در بهار و تابستان برخي مناطق آن آب و هواي بسيار مناسبي دارد. در زمستان ميانگين درجه حرارت اين كشور در نقاط مختلف متفاوت است اما به طور متوسط بين ۶ تا ۱۰ درجه سانتيگراد در نوسان است. از ماه مارس كه همزمان با عيد نوروز است آب و هواي اين كشور با فرار رسيدن بهار گرم تر مي شود و در تابستان به ميانگين ۲۰ درجه سانتيگراد ميرسد.

شرايط تحصيل در ژاپن

تحصيل در كشورهاي پيشرفته دنيا در ذهن همه ي افراد جوياي علم و دانش وجود دارد و هميشه در تلاش براي پيدا كردن راهي براي سفر و تحصيل در آن كشورها هستند. در حال حاضر كشور ژاپن با توجه به پيشرفت هايي گسترده اي كه در زمينه سيستم آموزشي اعمال كرده است به يكي از كشورهاي پرطرفدار در بين دانشجويان تبديل شده است و چيزي در حدود ۱۳۰۰۰۰ دانشجوي خارجي سالانه در اين كشور به تحصيل مشغول ميشوند و يكي از اهداف اين كشور تا سال ۲۰۲۰ اين است كه تعداد دانشجويان خارجي خود را دو برابر كند.

تحصيل پزشكي در ژاپن

براي تحصيل در كشور ژاپن نياز است كه ويزاي اين كشور را از طريق كنسولگري ژاپن در ايران تهيه كرده و پس از سفر به آن در امتحانات ورودي كه دانشگاه هاي ژاپن برگزار ميكنند شركت كنيد. البته بايد به اين نكته آگاه باشيد كه شركت در اين آزمون ها براي ورود به دانشگاه الزامييست. همچنين از ديگر نكاتي كه براي تحصيل در ژاپن بايد بدانيد اين است كه تحصيل در ژاپن در مقاطع پايين تر از ليسانس به زبان ژاپني خواهد بود اما در سطوح بالاتر امكان تحصيل به زبان انگليسي نيز وجود دارد. بنابراين متقاضياني كه قصد تحصيل در ژاپن را داشته باشند مي توانند به زبان انگليسي نيز تحصيل كنند. اما بالطبع فراگيري زبان ژاپني به مراتب مشكلتر از زبان انگليسي است و اغلب دانشجويان براي تحصيل در ژاپن تحصيل به زبان انگليسي را انتخاب مي كنند.

مزاياي تحصيل در ژاپن

تحصيل در ژاپن برا دانشجويان خارجي مزاياي زيادي با خود به همراه دارد كه اگر بخواهيم اين مزايا را براي شما بازگو كنيم ميتوانيم به امنيت بالاي كشور ژاپن در بين منطقه اشاره كنيم كه براي هر دانشجوي خارجي از اهميت بالايي برخوردار است. همچنين از ديگر مزاياي اين كشور ميتوانم به اعتبار بسيار زياد دانشگاه هاي آن، امكان اخذ اقامت پس از تحصيل در اين كشور، اجازه كار دانشجويي با داشتن مجوز رسمي از دانشگاه و امكان بورسيه شدن در صورت داشتن معدل بالا و تحصيل رايگان اشاره كنم.

شرايط تحصيل پزشكي در ژاپن

امروزه با توجه به نرخ بيكاري بسيار بالايي كه در كشور ايران به وجود آمده است تقريبا تمام كساني كه توانايي پرداخت هزينه هاي تحصيل و امكان زندگي در كشوري ديگر را دارند تحصيل پزشكي در ساير كشورهاي آسيايي و اروپايي را انتخاب ميكنند كهتحصيل پزشكي در ژاپن به دليل آسيايي بودن و نزديك بودن به ايران از لحاظ مسافت و دارا بودن دانشگاه هاي معتبر و جهاني مي تواند يكي از اين انتخاب ها باشد. افراد متقاضي در رشته پزشكي در كشور ژاپن براي اخذ پذيرش دانشگاه هاي اين كشور لازم است ريز نمرات دوره ديپلم و پيش دانشگاهي خود را براي بررسي به دانشگاه هاي اين كشور ارسال كنند البته لازم به ذكر است كه حداقل معدل لازم براي پذيرش دانشگاه هاي ژاپن ۱۶ ميباشد.

پس از تاييد شدن مدارك فرد متقاضي از جانب دانشگاه، بايد براي آزموني كه شامل رياضيات و اطلاعات عمومي ژاپن و جهان و مهارت هاي عمومي در زمينه هاي مختلف است به ژاپن سفر كنند. پس از قبولي در اين آزمون فرد متقاضي ميتواند به دانشگاه وارد شده و در رشته مورد علاقه خود تحصيل كند. در ژاپن برخلاف بعضي از كشور ها دانشجو شدن به معناي اجازه كار دانشجويي داشتن در حين تحصيل نيست و دانشجو اگر متقاضي كار دانشجويي است بايد براي به دست آوردن مجوز رسمي به اداره مهاجرت منطقه سكونتش مراجعه كرده و اجازه شركت در فعاليت مجاز كاري را دريافت كند. پس از اخذ اين مجوز، دانشجو اجازه ۲۸ ساعت كار دانشجويي در هفته و در ايام غير تعطيل و ۸ ساعت كار دانشجويي در روز در ايام تعطيل را دارد.

هزينه تحصيل پزشكي در ژاپن

رشته پزشكي در كشور ژاپن يكي از گران ترين رشته هاييست كه دانشجويان براي تحصيل در ميان كشورهاي آسيايي ميتوانند انتخاب كنند. اما اگر بخواهيم تحصيل در اين رشته را با كشورهاي اروپايي و آمريكايي مقايسه كنيم بايد بگوييم كه ژاپن يكي از كم هزينه ترين كشورهاست.
براي تحصيل در رشته پزشكي از همان ابتدا و براي شركت در آزمون بايد هزينه اي پرداخت شود كه توسط دانشگاه اخذ ميشود و هر ساله اين هزينه متفاوت و مبلغي بين ۷۰۰۰ ين تا ۱۳۰۰۰ ين ژاپن مي باشد. هزينه تحصيل در رشته هاي پزشكي و دندانپزشكي در ژاپن معمولا بين ۵۰۰ هزار ين تا ۱ ميليون ين در سال است. البته اين اعداد مربوط به دانشگاه هايي با سطح متوسط است و در دانشگاه هاي با سطح علمي بالاتر و دانشگاه هاي خصوصي اين مبلغ بيشتر مي شود.


برچسب: تحصيل پزشكي در ژاپن، تحصيل پزشكي در خارج از كشور، ژاپن،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۰۹:۴۴ توسط:اميدار موضوع:

تحصيل در آلمان

براي پي بردن به دلايل­استقبال رو به افزايش ­دانشجويان بين المللي از­ تحصيل در آلمان ­(چهارمين كشور براي پذيرش دانشجو بعد از آمريكا و انگليس و  استراليا) مي­ توانيم موارد زيادي را برشماريم، كه در اين قسمت به برخي از آنها به  اختصار مي پردازيم:

بيش از 450 مركز آموزش عالي در آلمان وجود دارد كه با ارائه ­حدود 17500 دوره آموزشي موقعيت فوق العاده اي را براي متقاضيان بين المللي­فراهم كرده تا قادر باشند در هر رشته تحصيلي كه به آن علاقه دارند ­و در هر مقطع، ­به ­تحصيل در آلمان ­بپردازند. همچنين بيش از 80000 دوره آموزشي به زبان  انگليسي ارائه مي شود.

از نظر كيفيت آموزشي 13 دانشگاه آلمان در ليست 200 دانشگاه برتر دنيا قرار دارند و برترين دانشگاه هاي آلمان عبارتند از:

  • ­دانشگاه­روپرشت كارلز هايدلبرگ­Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg­با رتبه 49 جهاني
  • دانشگاه ماكسيميليان مونيخ­Maximilians-Universität München­با­رتبه 52 جهاني
  • و­دانشگاه فني مونيخ­Technische Universität München­با رتبه 54 جهاني

يكي ديگر از مزاياي تحصيل در آلمان را مي توان امكان دريافت ويزاي همراه براي همسر و فرزندان متقاضي دانست (در برخي از استانهاي كشور آلمان) كه براي بسياري از افراد مسئله مهمي به شمار مي رود.

همچنين ويزاي تحصيلي صادره براي دانشجويان بين المللي براي كل طول دوره صادر مي شود و پس از اتمام دوره تحصيل، قابليت تمديد براي 18 ماه ديگر به منظور ارائه فرصت به فارغ التحصيلان براي پيدا كردن كار وجود دارد.

بيش از 12 درصد جامعه دانشجويي آلمان را دانشجويان بين المللي تشكيل مي دهند و به همين دليل با ادامه­ تحصيل در آلمان­ شما شانس آشنايي با دانشجويان بسياري­ از سرتاسر جهان را خواهيد يافت و با فرهنگ و رسوم بيشتر كشورهاي دنيا آشنا خواهيد شد.

تاريخ شروع كلاس ها

هر سال تحصيلي در دانشگاه هاي آلمان به دو ترم (نيم سال تحصيلي) تقسيم ميشود:

  • نيم سال اول­(ترم تابستانه): تاريخ شروع دوره ها از ابتداي آوريل ­(12 فروردين ماه) و تا پايان سپتامبر(10 شهريور ماه) ادامه دارد
  • نيم سال دوم (ترم زمستانه):­ تاريخ شروع دوره ها از ابتداي اُكتبر ­(10­مهر­ماه) و تا پايان مارس (31 فروردين ماه) ادامه دارد

نكته: با توجه به زمان مورد نياز براي­اخذ پذيرش ­و ازدياد شمار متقاضيان دريافت ويزاي تحصيلي از سفارت آلمان در ايران(كه بعضاٌ براي نوبت دهي به چند هفته هم ميرسد )،دانشجويان ايراني مي بايستي، 1 الي 2 ماه پيش از زمان هاي اعلام شده اقدام ­بكنند.

موارد مهم:

  • دانشجوياني كه قصد ادامه تحصيل در آلمان در رشته ها مورد نظر خود به زبان آلماني را دارند بايد گواهي مهارت زبان آلماني يا “آزمون زبان انستيتو گوته” را براي اخذ پذيرش به دانشگاه ارائه دهند. اما دانشجوياني كه تمايل به ادامه تحصيل در مقاطعي كه به زبان انگليسي تدريس ميشود را ­دارند ميبايستي مدرك تسلط به زبان انگليسي ايلتس (IELTS) ­خود كه ­معمولا بايد در سطح نمره ­6-6.5 باشد ، به دانشگاه ارائه دهند.
  • همچنين در برخي از دانشگاههاي خصوصي نياز به ارائه مدرك آيلتس نمي باشد و دانشجوياني كه آشنايي نسبي با زبان انگليسي داشته باشند مي توانند پذيرش دريافت كنند.
  • طبق قوانين جديد آلمان متقاضيان ايراني كه داراي هر گونه مدرك كارشناسي (سراسري، آزاد، پيام نور و غيره) باشند مي توانند به صورت مستقيم وارد دوره كارشناسي ارشد بشوند.
  • در بعضي موارد دانشگاهها براي دانشجويان بين المللي كه خارج از آلمان اقدام ميكنند آزمون هاي ورودي در نظر گرفته اند ، كه دانشجويان بعد از پشت سر گذاشتن اين آزمون ها ميتوانند وارد دانشگاه شوند.

توجه:­

آزمون هاي انستيتو گوته نشانگر ميزان تسلط فرد به زبان آلماني به عنوان زبان خارجي يا زبان دوم طراحي شده و در مراكز تعيين شده در سراسر دنيا بر اساس مقررارت يكسان­ برگزار و ارزيابي ميشود .


برچسب: آلمان، تحصيل در آلمان، تحصيل در اروپا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ خرداد ۱۳۹۶ساعت: ۱۱:۱۱:۵۹ توسط:اميدار موضوع: تحصيل در آلمان